Undvik långa väntetider!

Vi erbjuder korta väntetider, personal med erfarenhet av tandvårdsrädsla och modern utrustning.

Våra medarbetare

Andreas Eriksson

Leg Tandläkare

Fritidsintressen:

Umgås med familj, vänner och våran hund. Följer Skellefteå AIK. Tycker om att spela golf, cykla och resa. Är ursprungligen från Arvidsjaur.

Mitt jobb:

Utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm. Har jobbat på Folktandvården i Skellefteå i flera år innan jag flyttade till Nederländerna där jag jobbade på en större privatklinik samt på sjukhuset Erasmus MC i Rotterdam där jag uteslutande arbetade med akuttandvård.
Har senaste fyra åren ägnat mycket av min tid till att vidareutbilda mig inom implantatkirurgi och större bettrehabiliteringar.

Tycker allt är roligt med mitt jobb från att göra undersökningar och lagningar till att hjälpa patienter med att återfå ett fullt fungerande bett, både funktionellt och estetiskt.

Språk: Svenska, Engelska, Nederländska

Negar Avander

Leg Tandhygienist

Fritidsintressen:

Familj, vänner, film, musik och inredning. Inspireras av “Att göra andra människor glada.” Kan vara allt ifrån en vacker bild eller en bra låt. Saker som berör och skapar känslor.

Mitt jobb:

Utbildad på Umeå Universitet.
Det är ett väldigt varierat jobb. Ingen dag är den andra lik. Jag lär mig nya saker hela tiden. Det är en skön känsla när man kan motivera patienter till att bevara en god munhälsa i form av friska tänder och tandkött. För mig är det väldigt inspirerande att i ett team jobba mot samma mål och få en samsyn kring vad som ska åstadkommas. Alla har en expertis som behövs för att skapa den bästa leendet. Man mår såklart bra av att ha så härliga människor runtom sig, många skratt som ger energi!

Språk: Svenska, Engelska, Persiska, Dari

Carina Nästén

Tandsköterska

Fritidsintressen:

Familj, vänner, dans, trädgård, god mat och se mej om i världen och njuta av livet.

Mitt jobb:

“Allt i allo” har jobbat länge inom yrket och tycker att det fortfarande är lika roligt. Alla dessa nya möten med många nya härliga människor med mycket humor som som lockar till skratt och sist men inte minst mina otroligt fina arbetskamrater som berikar min dag.

Språk: Svenska, Engelska

Julia Larsson

Tandsköterska

Fritidsintressen:

Familj, vänner, hundar, datorspel i alla dess slag, men det absolut största intresset är fotboll, både att spela och titta på.

Mitt jobb: 

Jag har läst till tandsköterska i Umeå och har sedan examen -19 varit privatanställd. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb, vilket till stor del beror på mina kollegor och alla fantastiska människor en får träffa varje dag. Som tandsköterska får jag jobba en hel del delegerat, men även vara med och assistera vid olika typer av behandlingar, stort som smått. Att få se människors leenden växa gör detta till ett väldigt givande, men även mångfacetterat yrke.

Språk: Svenska, Engelska

Eva Lundmark

Tandsköterska

Fritidsintressen:

Familj, vänner, sällskapsspel, film och musik.

Mitt jobb:

Jag har läst till tandsköterska i Luleå och började min karriär 2021 på folktandvården city. Har sedan november 2022 jobbat här på Skellefteå Tandvård. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb, mina kollegor och alla våra trevliga patienter. Som tandsköterska får jag jobba en hel del delegerat och även vara med och assistera vid olika typer av behandlingar. Det är ett väldigt kul och varierande arbete.

Tycker allt är roligt med mitt jobb från att göra undersökningar och lagningar till att hjälpa patienter med att återfå ett fullt fungerande bett, både funktionellt och estetiskt.

Språk: Svenska, Engelska

Sandra Berggren

Tandsköterska

Fritidsintressen:

Jag spenderar mycket tid med familj och vänner, jag älskar djur speciellt hundar och
hästar! Även pyssel och bakning är en stor del av min vardag.

Mitt jobb:

Jag har läst till tandsköterska i Umeå och tog min examen 2014. Hösten 2014 fick jag
en anställning på folktandvården, där var jag i drygt 2 år innan jag började arbeta privat. Här på Skellefteå Tandvård har jag arbetat sedan våren 2021. Att jobba som tandsköterska är ett varierande yrke, jag trivs väldigt bra på jobbet med fina kollegor och fantastiska patienter. Som tandsköterska får jag jobba en hel del delegerat, men även vara med och assistera vid olika typer av behandlingar.

Språk: Svenska, Engelska

Hussam Shammo

Leg Tandläkare

Fritidsintressen:

Styrketräning och att kolla på fotboll. Jag umgås mycket med vänner och familjen, som bor i Stockholm.

Mitt jobb:

Utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm. Under studietiden jobbade jag även som tandsköterska. Efter examen flyttade jag till Skellefteå för att jobba på Folktandvården. Där blev jag kvar i över två år, innan jag kände att det var dags för nya utmaningar. Skellefteå känns som hemma och därför valde jag att stanna kvar och jobba här. Det bästa med tandläkaryrket är patientmötet – och att kunna erbjuda vård som gör skillnad.

Språk: Arabiska, Svenska, Engelska

Elle

Tandhygienist

Fritidsintressen:

Familj, vänner,teater, film, aktier och att träna. Älskar att resa och speciellt till Marbella Spanien.

Mitt jobb: 

Jag studerade till tandsköterska i Umeå 1988 och började att arbeta på folktandvården i Sävar, jobbade även på Tandläkarhögskolan i Umeå. Flyttade ner till Stockholm i början av 90 talet, jobbade privat där i några år. I början av 2000 talet pluggade jag till leg tandhygienist Har sedan dess jobbat privat. Jobbet som tandhygienist är mycket givande då man får hjälpa människor till en optimal munhälsa. Jobbar med förebyggande tandvård och behandlar olika stadier av tandlossning.

Språk: Svenska, Engelska

Ta kontakt med oss

För tidsbokning, avbokning och andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Snabbast svar får du genom att ringa. Om du fyller i formuläret återkommer vi till dig så fort vi har möjlighet.

Dina personuppgifter

 

Våra öppettider

  • Måndag 7:30–16
  • Tisdag 8–16
  • Onsdag 9:30–18
  • Torsdag 8–16
  • Fredag 7:30–13
  • Lördag - Söndag Stängt