Akut tandvård i Skellefteå

Vi på Skellefteå Tandvård AB erbjuder akut tandvård i Skellefteå alla vardagar.

Akuttandläkare för dig som snabbt behöver hjälp

Tillgänglighet vid akuta tandbesvär

Vi förstår att tandvärk och andra akuta tandbesvär kan vara smärtsamma och orsaka oro. Därför erbjuder vi akuttandvård för att snabbt hantera dina problem. Oavsett om du har tandvärk, har skadat eller slagit ut en tand eller upplever andra akuta problem i munnen, som svullnad eller en fyllning som har lossnat så finns vi här för att ge dig omedelbar hjälp.

Snabba tider

Vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp när tandvärken är överväldigande eller när en olycka har inträffat. Därför erbjuder vi möjligheten att få en tid samma dag när du behöver akuttandvård. Vår prioritet är att du snabbt ska kunna träffa en tandläkare och få lindring från din akuta smärta eller problem.

Professionell vård

Våra tandläkare är specialiserade på akuttandvård och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att hantera en rad olika akuta tandbesvär. Oavsett om det handlar om smärtlindring, reparation av skadade tänder eller andra akuta behandlingar kan du lita på att du får professionell vård av hög kvalitet.

Modern utrustning

Vi är utrustade med den senaste tandvårdstekniken och moderna instrument för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården. Vår moderna utrustning hjälper oss att effektivt diagnostisera och behandla dina akuta tandbesvär.

Prisvärd tandvård

Vi strävar efter att erbjuda prisvärd akuttandvård så att du kan få den hjälp du behöver utan att behöva oroa dig för höga kostnader. Vi tror att kvalitetsvård inte behöver vara överdrivet dyr.

Trygg miljö

Vi värdesätter din säkerhet och komfort. Vår tandvårdsmiljö är utformad för att vara trygg och bekväm så att du kan känna dig avslappnad och förtroendefull under din behandling. Vi följer också stränga hygien- och säkerhetsprotokoll för att skydda dig och våra teammedlemmar.

Oavsett dina akuta tandbesvär kan du lita på Skellefteå Tandvård AB för att snabbt och professionellt ta hand om ditt akuta tandvårdsbehov. Vi är här för att lindra din smärta och säkerställa din munhälsa i en trygg och modern miljö till rimliga priser.

Akuttandvård när du behöver den som mest

Är du bosatt i Skellefteå kommun vill vi vara ditt självklara val för dig som är i behov av akut tandvård. Vi erbjuder korta väntetider, modern teknik och kvalitativ tandvård.

Undvik långa väntetider – boka tid hos oss på Skellefteå Tandvård AB. 

Ta kontakt med oss

För tidsbokning, avbokning och andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Snabbast svar får du genom att ringa. Om du fyller i formuläret återkommer vi till dig så fort vi har möjlighet.

Dina personuppgifter

 

Våra öppettider

  • Måndag 7:30–16
  • Tisdag 8–16
  • Onsdag 9:30–18
  • Torsdag 8–16
  • Fredag 7:30–13
  • Lördag - Söndag Stängt